Afhaalautomaat 24/7 Apotheek Regentessekwartier Den Haag

Nooit meer in de rij voor uw medicijnen en drogistartikelen.

U kunt, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicijnen afhalen uit onze afhaalautomaat op de hoek van de Regentesselaan en de Galileistraat. Voor al onze klanten, of u nu in het Regentessekwartier of Valkenboskwartier woont of net wat verder weg in Segbroek, Duinoord of het Zeeheldenkwartier. Geen wachtrij meer en u hoeft zich nooit meer te haasten om voor sluitingstijd bij uw apotheek te zijn. Dankzij de afhaalautomaat haalt u uw medicatie op wanneer het u uitkomt, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wel zo handig!

Hoe werkt de afhaalautomaat

Wanneer wij uw recept ontvangen hebben, maken wij deze gereed. Hierna ontvangt u een sms bericht of e-mail met een afhaalcode. Met behulp van deze afhaalcode heeft u 2-3 dagen lang de gelegenheid om de medicijnen op te halen uit onze afhaalautomaat. Deze afhaalcode kunt u ook gebruiken om de buitendeur te ontgrendelen, als deze gesloten is. Kies op het Touch screen van de automaat de knop “afhalen medicatie/webwinkelorder” en volg eenvoudig de instructies.

Schrijf u in op hieronder in als uw gegevens reeds bekend zijn bij ons in de apotheek.

Bent u nieuw in onze apotheek vul dan ons inschrijfformulier in. 

 

 
Naam (Dhr./Mw.)*
    
 

Geboortedatum*
    -        -       
 
Adres
 
 
Postcode/Woonplaats
 
 

06-nummer*
 
 

E-mailadres*
     


Om deze service optimaal te kunnen gebruiken vragen wij u wijzigingen in uw mobiel telefoonummer en/of e-mail adres altijd aan ons door te geven.


Velden met een *erachter zijn verplicht