Podotherapie Hermanns

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland en in Overijssel. Podotherapie Hermanns is in 2002 opgestart door Yvonne Hermanns op de locaties in Horst en Grubbenvorst. In 2007 voegde Yvonnes broer Ralph zich aan de onderneming toe en heeft het bedrijf een vogelvlucht genomen.

Tegenwoordig bestaat ons team uit zo’n 80 medewerkers. Dit zijn (sport)-podotherapeuten, podotherapeuten met specialisatie in diabetes, zolentechnici en administratief personeel. Al onze podotherapeuten zijn aangesloten bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in de nieuwste technieken en behandelmethodes (3D-scan, drukmeetplaat). En we werken intensief samen met andere disciplines (zoals fysiotherapeuten en manueel therapeuten enz.) zodat u altijd verzekerd bent van het juiste advies.
Dit alles betaalt zich uit in een goede beleving van de zorg die wij leveren. Zo waarderen onze patiënten ons met een 8.7 (Zorgkaart Nederland). Bovendien bestempelt 87% van de huisartsen de zorg van Podotherapie Hermanns minimaal met een ‘Goed’.

Ga naar www.podotherapiehermanns.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak.