Podotherapie Hermanns

Podotherapie Hermanns

Heeft u klachten aan uw voeten of aan uw tenen, benen of rug? Vervelend om te horen. Wacht niet te lang met het probleem aan te pakken. Hier kunt u zelf alvast informatie inlezen waarmee u uw klachten beter kunt beoordelen. Neem bij twijfel altijd contact op. Hoe vroeger een probleem aangepakt kan worden, des te groter is de kans op (volledig) herstel.

Even voorstellen

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met ruim 200 vestigingen. Als podotherapie-praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat (voeten, benen, knieën, heupen en rug). Door het leveren van totale voetzorg en nauwe samenwerking met (para)medici, streven we ernaar om al onze cliënten zorgeloos te laten bewegen. Al onze podotherapeuten zijn aangesloten bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici.

Contactgegevens

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site: www.podotherapiehermanns.nl

Wilt u een afspraak maken? Onze telefonisten staan van maandag t/m vrijdag van 8.00u tot 18.00u voor u klaar. Telefoonnummer: 085 053 00 33.