Even voorstellen

Mijn naam is Karin Rewat en vanaf februari 2011 maak ik als diëtist deel uit van het team werkzaam in dit mooie nieuwe pand. Mijn doel is om mensen, met ieder een eigen levensstijl en unieke leefsituatie, te voorzien van het juiste advies op het gebied van voeding en ze op deze manier te helpen met het realiseren van een betere gezondheid.


Van nature ben ik dienstverlenend ingesteld. Het geeft mij voldoening mensen op weg te helpen. Het beroep van diëtist heb ik de afgelopen jaren kunnen uitoefenen binnen diverse settings: binnen een ziekenhuis, binnen een thuiszorgorganisatie en thans als zelfstandige. En zoals dat zo mooi genoemd wordt binnen de gezondheidszorg, “maatwerk” te bieden. Nooit heb ik de mens achter de patiënt uit het oog verloren. Want zoals ik altijd geloofd heb: de kracht van ons vak zit ‘m in de preventieve sfeer!


Met enige regelmaat zult u ook stukken van mij tegenkomen in de wijkkrant “de Konkreet” waar ik met veel plezier al jaren schrijf over voeding en gezondheid. Zo draag ik ook mijn steentje bij aan laagdrempelige informatievoorziening over voeding en hoop zo ook u te kunnen laten voelen wat voor effect gezonde voeding op uw humeur en gezondheid heeft.


Toen ik nu ook binnen dit gezondheidscentrum mijn diensten mocht bieden, vielen alle spreekwoordelijke puzzelstukjes op hun plaats. Dit was wat ik wilde doen voor mensen: begeleiding bieden op het gebied van voeding en mensen helpen een goede gezondheid te bereiken en behouden. Huisvrouw, student, bouwvakker of kantoormedewerker. Want gezondheid valt of staat met voeding, wie je ook bent!