Even voorstellen

Beste cliënten en patiënten van collega- huisartsen,

Mijn naam is Sharda Mahabir,  Diëtist & Voedingsdeskundige werkzaam bij Mijn Diëtist. Mijn Diëtist heeft in 11 nevenvestigingen in Den Haag.

Sinds 2011 ben ik met een hoge dosis enthousiasme het team in het Gezondheidsplein Regentesse komen versterken. Met ruim 25 jaar praktijkervaring begeleid ik cliënten en patiënten met veel plezier op verschillende locaties van Mijn Diëtist in Den Haag.

Persoonlijke coaching:
Geen mens is hetzelfde, dus alle cliënten/patiënten krijgen van mij een persoonlijke begeleiding. Hierbij wordt rekening gehouden met de knelpunten in het eetpatroon en leefstijl. Een dieetadvies van Mijn Diëtist  is altijd een advies op maat! Wij motiveren onze cliënten om de gestelde doelen te halen door begrip te tonen, indien nodig de dieetadviezen bij te stellen en een vertrouwensband op te bouwen.

Mijn Diëtist helpt u bij het veranderen naar een Gezonde Lifestyle.

Afspraken:
Spreekuur :  iedere woensdag van 9.00 tot 17.00 uur
Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u bellen naar: 06 1466 2708
Krijgt u onze voicemail, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

De Diëtist van Mijn Diëtist is de specialist in Voeding bij:
Overgewicht bij Volwassenen en Kinderen,
Diabetes Mellitus type 2 en type 1,
Verhoogd Cholesterolgehalte,
Hoge Bloeddruk,
Maag- en Darmklachten,
Ondergewicht,
Voedselovergevoeligheid en Allergieën,
Nierfunctiestoornissen,
Ouderen,
Zwangerschap,
COPD (Chronische Longaandoeningen)
Eetstoornissen,
Jicht,
IJzertekort,
Sport.

Vergoeding:
Dieetzorg zit in de basisverzekering, uw zorgverzekeraar vergoedt 3 behandeluren per kalenderjaar. De behandelingen vallen onder het verplicht eigen risico. Heeft u een aanvullende verzekering, dan krijgt u (afhankelijk van de polisvoorwaarden) meer consulten vergoed.

Professionaliteit:
De Diëtisten van Mijn Diëtist zijn volledig geschoold en gediplomeerd Diëtist en volgen regelmatig na – en bijscholingen. Wij zijn aangesloten bij Haaglanden Eerstelijns Diëtisten (HELD) en de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN).

De titel van de diëtist is wettelijk beschermd , gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften van persoonsregistratie.

Meer informatie:
www.mijndietist.nl