Regentesse Apotheek

Al sinds 1897 is Regentesse Apotheek, gevestigd midden in het Regentesse- en Valkenboskwartier, een vertrouwd adres voor inwoners van het Regentessekwartier, Valkenboskwartier (REVA), Segbroek, Duinoord en het Zeeheldenkwartier voor het verkrijgen van al uw medicijnen en een goed advies. Met ons team van 3 apothekers, 6 assistenten en een ondersteunend medewerker doen wij altijd ons uiterste best om uw medicatie te verzorgen en al uw vragen daarover te beantwoorden.

Service Apotheek en Regentesse Gezondheidsplein

Wij zijn bovendien een Service Apotheek. De Service Apotheken werken intensief met elkaar samen om de beste service en zorg voor u te ontwikkelen. Daarnaast maken wij onderdeel uit van het Regentesse Gezondheidsplein. Alle zorg onder één dak voor bewoners uit het Regentessekwartier, Valkenboskwartier (REVA), Segbroek, Duinoord en het Zeeheldenkwartier. Samenwerking met andere zorgverleners zoals huisartsenpraktijk De Regentes, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, ergotherapeuten en een prikpost zijn daardoor vanzelfsprekend. Kijk rond op onze website en vind uit wat wij allemaal doen en met wie wij samenwerken.

S.Y.H. Lambooij, MSc apotheker BIGnr 09919071817
C.T. Lo-A-Foe, MSc apotheker BIGnr 19919824917
A. el Ousrouti, MSc apotheker BIGnr 99928535717, apothekers.

Ons adres is:

Regentesselaan 105-107
2562 CR Den Haag
tel: 070-3451665
fax: 070-4278525
e-mail: info@regentesse.nl (Let op! Stuur ons geen e-mails met privacygevoelige informatie*) 
e-mail uitsluitend voor zorgverleners: regentesseapotheek@zorgmail.nl

*Onze email is enkel bedoeld voor algemene (zorg)vragen. Indien u toch persoonlijke vragen heeft of medische gegevens via de mail wil delen, raden wij u aan dit te anonimiseren. U kunt uw geboortedatum en initialen (voorletters van uw voor- en achternaam) vermelden. Een ander optie is om telefonisch contact met ons op te nemen. 

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00-17:30. Voor een gesprek met de apotheker maakt u gemakkelijk een een afspraak via: info@regentesse.nl

 

 

Klik op het icoontje als u met de apotheek wilt chatten. U wordt doorgestuurd naar de website van de apotheek. Rechtsonder treft u dan de chatknop.

 

24/7 Apotheek afhaalautomaat

Of u nu om de hoek woont in het Regentessekwartier of Valkenboskwartier of net wat verder weg in Segbroek, Duinoord of het Zeeheldenkwartier. Soms lukt het gewoon niet om voor 17.30 langs te komen. Of u heeft weinig tijd en kunt absoluut geen wachtrij gebruiken. Bij ons kunt u 24/7 terecht, zonder wachtrij! Haal uw medicatie op wanneer het u uitkomt bij de afhaalautomaat. Onze afhaalautomaat op de hoek van de Regentesselaan en Galileistraat is 24 uur per dag beschikbaar voor het ophalen van uw klaargemaakte medicijnen.

Afhaalautomaat

  Regentesse Apotheek, Homeopathie Regentesse, Huisartspraktijk Keijzer, Huisartspraktijk Vrij

Download nu de Service Apotheek app!

Zo heb je overal en altijd een overzicht van jouw medicijnen. Veranderingen in je medicijngebruik kun je zelf doorgeven en je innames vink je af in de app.

 

Op onze website kunt u:

kennismaken met de andere zorgverleners waarmee wij samenwerken

zich inschrijven in onze apotheek 

wijzigingen NAW-gegevens  of die van uw verzekering doorgeven

herhaalrecepten bestellen 

 

Bij ons in de apotheek kunt u terecht voor:

Geneesmiddelen op recept

Persoonlijk advies

Zelfzorgmiddelen

Homeopathie & Antroposofie

Fytotherapie & Kruiden

Voedingssupplementen

Incontinentiemateriaal

Wond- en Verbandmiddelen

Dieetvoedingen

Bloedsuikermeters & Teststrips

Bloeddrukmeters