SOA-zelftest

Soa- zelftest beschikbaar bij de Regentesse Apotheek

Heeft u een onveilig seksueel contact gehad? En wilt u niet naar de huisarts voor een test? U vindt bij ons betrouwbare, anonieme soatesten die u thuis zelf uitvoert.  

Met de testen van Soapoli-online test u betrouwbaar, snel en anoniem op soa. Wilt u weten welk risico op soa u heeft gelopen en met welke soatest u zekerheid krijgt? De soa-testwijzer van Soapoli-online helpt u verder: https://www.soapoli-online.nl/soatests/select

Nadat u online de soa-testwijzer heeft doorlopen, haalt u de soatest of testen van Soapoli-online bij ons op. Anoniem, een afspraak of vooraankondiging is niet nodig. Uit de soa-testwijzer volgt de juiste code voor uw situatie. U geeft de code van de test door aan de apotheekmedewerker. Op deze manier spreekt u makkelijk vrijuit aan de apotheekbalie en is het niet nodig uw klachten te benoemen. Wenst u nog meer privacy. Vraag dan direct of wij u in de spreekkamer verder willen helpen.

* Anonimiteit gewaarborgd
* Alle SOA testen zelf af te nemen
* Uitslag binnen 3 werkdagen
* Gecertificeerd laboratorium

 

 

Klik op het icoontje als u met de apotheek wilt chatten. U wordt doorgestuurd naar de website van de apotheek. Rechtsonder treft u dan de chatknop.