Openingstijden & Dienstregeling

Openingstijden
Wij zijn op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.30 uur.
(Op donderdag 24 en 31 december zijn wij open van 8:00 tot 16:00)24 uur per dag uw bestelling ophalen bij de Regentesse Apotheek. Onze afhaalautomaat op de hoek van de Regentesselaan en Galileistraat is 24 uur per dag open !

In onze webwinkel kunt u vanzelfsprekend ook 24 per dag terecht voor drogisterijartikelen. U krijgt dan bovendien 10%-20% korting.

Dienstregeling
Buiten bovengenoemde openingstijden wordt de dienst waargenomen door Spoedapotheek Den Haag locatie Leyenburg.  Spoedapotheek locatie Leyenburg is geen gewone apotheek. De apotheek is in principe alleen bedoeld voor spoedeisende hulp. Van spoedeisende geneesmiddelen is sprake als toediening niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. U vindt hier ook geen uitgebreide drogisterij-afdeling. Ook voor het aanbieden van herhaalrecepten wordt U bij normaliter terugverwezen naar ons.

Bij Spoedapotheek Leyenburg gelegen op het spoedplein bij ziekenhuis Leyenburg kunt u altijd terecht als wij gesloten zijn.

Centrale Dienstnummer: 070-2101465
Meer informatie vindt u op https://www.dienstapotheekdenhaag.nl/

Huisartsensdienst SMASH
SMASH is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. SMASH regelt spoedeisende huisartsenhulp buiten kantoortijden. Iedere dag tussen 17.00 uur 's avonds en 8.00 uur 's morgens; gedurende het hele weekend en op alle erkende feestdagen.
Telefoonnumer SMASH: 070 3469669
Website SMASH: http://www.smashaaglanden.nl

 

 

 

Klik op het icoontje als u met de apotheek wilt chatten. U wordt doorgestuurd naar de website van de apotheek. Rechtsonder treft u dan de chatknop.