Homeopathie Regentesse
Homeopathie Regentesse
Homeopathie Regentesse
   Product zoeken op:
zoek
zoek
zoek
Mijn winkelmandje

Privacy- en cookieverklaring Homeopathie Regentesse

Opslaan privacy- en cookieverklaring

Via de website www.regentesse.nl/shop en www.regentesse.nl/kiraforte van Homeopathie Regentesse B.V. (hierna: “Homeopathie Regentesse”), worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Homeopathie Regentesse acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

 

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

 

-       duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacy- en cookieverklaring;

-       proberen onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

-       u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;

-       passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

-       uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

 

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 16 maart 2017.

 

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze website en bij het aanschaffen van artikelen, laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

 

Persoonsgegevens worden door ons via verschillende kanalen verzameld. Zo kunt u bijvoorbeeld via onze website artikelen bestellen. Bij het bestellen van artikelen zullen wij u vragen om enkele persoonsgegevens aan ons te verstrekken om de bestelling af te ronden. Daarnaast kunt u een account aanmaken op onze website, om inzicht in uw bestellingen te verkrijgen. Met een account heeft u de mogelijkheid aanvullende gegevens toe te voegen.

 

Verder biedt de website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen.

 

Wij verwerken van u de volgende gegevens (mede-afhankelijk van uw gebruik van de website, bijvoorbeeld het aanmaken van een account of het plaatsen van een bestelling via de website):

 

-       NAW-gegevens;

-       geslacht;

-       e-mailadres;

-       bedrijfsnaam;

-       telefoonnummer;

-       IP-adres;

-       betaalgegevens;

-       aankoopgeschiedenis;

-       klantnummer;

-       inloggegevens.

 

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

 

-       het aanschaffen van artikelen via de website en het gebruik maken van de functionaliteiten op de website;

-       het afhandelen van uw bestelling en het informeren over het verloop daarvan;

-       het verlenen van toegang tot uw account;

-       het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website;

-       het verbeteren van onze dienstverlening.

 

Bewaartermijnen
Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze diensten en producten aan u te leveren en/of u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief met een maximale bewaartermijn van 2 jaar na de laatste activiteit.

 
Verstrekking aan derden

De door u verstrekte gegevens worden alleen aan derde partijen doorgegeven, indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst. Zo worden uw betaalgegevens bijvoorbeeld doorgegeven aan de betaalprovider die u kiest tijdens het betaalproces, bij het kopen van een artikel. Ook worden uw adresgegevens doorgegeven aan de pakketdienst PostNL die uw bestelling aflevert en/of aan technische partners die diensten leveren om uw gegevens op te slaan of onze website te onderhouden.

 

Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken indien u hiervoor geen toestemming heeft gegeven, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.

 

Cookies

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies gebruikt.

 

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, of bij herhaald bezoek nadat de cookies door u zijn verwijderd, wordt er een pop-up getoond waarin u wordt geïnformeerd over de cookies die wij gebruiken. Op het moment dat u verder klikt op onze website, geeft u ons toestemming om, afhankelijk van de gekozen instellingen, alle cookies en plug-ins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze privacy- en cookieverklaring. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

 

Als u ons toestemming geeft via de cookie-instellingen, worden cookies van de volgende applicaties gebruikt:

-       AddThis

-       BlueKai

-       DoubleClick

-       DoubleClick Ad Exchange-Buyer

-       DoubleClick Bid Manager

-       Facebook Connect

-       Google+ Platform

-       Google Analytics

-       Google Dynamic Remarketing

-       Google Tag Manager

-       Hotjar

-       Optimizely

-       Visual Website Optimizer

 

Wij gebruiken bovenstaande cookies voor de volgende doeleinden:

-       het genereren van algemene statistieken en het verkrijgen van inzage in hoe onze website en nieuwsbrieven worden gebruikt door de bezoekers of lezers;

-       het optimaliseren van onze diensten;

 

Wij hebben geen controle op wat de aanbieders van bovenstaande applicaties zelf met de cookies doen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacyverklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

 

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken.

 

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Dit verzoek kunt u indienen via onze contactpagina  .             

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door een e-mail te sturen naar info@regentesse.nl, of door telefonisch contact met ons op te nemen via 070-3459510.

Opslaan privacy- en cookieverklaring

 


Nieuws

Juli 2017
Afhaalautomaat 24/7
Apotheek zonder wachtrij en 24 per dag,
7 dagen per week ...
meer...

Juli 2017
Van het zonnetje kunnen we allemaal genieten. De zon geeft ons
licht en warmte, ...
meer...

Juli 2017
De kracht van Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, voor een sterkere huid.
He...
meer...

April 2012
Kassa gezien? Diabetesteststrips te duur bij de apotheek?
Niet bij de Regentesse Apothee...
meer...

Februari 2012
Incontinentieadviesdag
Heeft u vragen over incontinentie of maakt u gebruik van incontin...
meer...

Januari 2012
Op dinsdag 28 februari kunt u weer bij ons terecht voor een huidanalyse van ...
meer...

December 2011
Glutamine kunt u snel en eenvoudig kopen op meer...

Augustus 2011
Op dinsdag 30 augustus kunt u weer bij ons terecht voor een huidanalyse van ...
meer...

Maart 2011
De beste huidverzorging voor uw huid?

Op 28 en 31 maart geven wij u graag een vr...
meer...

Februari 2011
Diëtist, Karin Rewat van Dietique hee...
meer...

Januari 2011
De verbouwing naast de apotheek is af. Huisartsen praktijk van Meurs en Vrij hebben inmiddels h...
meer...

December 2010
Op dinsdag 18 januari kunt u weer bij ons terecht voor een huidanalyse van ...
meer...

November 2010
Wilt u uw herhaalmedicatie tijdig klaargelegd hebben zonder dat u hiervoor uw huisarts hoeft te...
meer...

Augustus 2010
Naast de apotheek wordt op dit moment gewerkt aan de gezamenlijke huisartsenpraktijk van mw dr ...
meer...

Juni 2010
Op vrijdag 9 juli kunt u weer bij ons terecht voor een huidanalyse van ...
meer...

Februari 2010
Op 22 maart kunt u weer bij ons terecht voor een huidanalyse van Plant...
meer...

November 2009
25 november kunt u gratis in de apotheek uw bloedsuikerspiegel laten bepalen. U kunt tussen 9:0...
meer...

Augustus 2009
Zoekt u meer informatie over de nieuwe influenza, ook wel mexicaanse griep genoemd? Kijk dan ...
meer...

Juni 2009
Op 21 juli kunt u bij ons terecht voor een huidanalyse van Plante Syst...
meer...

April 2009
Varkensgriep
Inleiding Varkensgriep of ‘swine influenza’ is een dierziekte...
meer...

Februari 2009
Wist u dat u op onze website ook herhaalrecepten kunt aanvragen als u ingeschreven bent bij de ...
meer...

Juni 2008
Gebruikt u medicijnen, dan kunnen er dingen voor u veranderen.

Wat doet de apot...
meer...

Februari 2008
Plante System Huidanalysedag vrijdag 29 februari van 10.00 tot 17.00 uur
Laat uw huid a...
meer...

Januari 2008
Als u diabetes heeft bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een van onze bloedglucos...
meer...

November 2007
Kom op 16 november naar de Weleda demonstratie "Moeder & Kind" . Vanaf 10...
meer...

Oktober 2007
Op 16 november kunt u van 10-17:00 bij ons in de apotheek terecht voor een demonstratie van Wel...
meer...

Mei 2007
KVHN leden kunnen in aanmerking komen voor een aantrekkelijke korting
A...
meer...

Maart 2007
Sinds kort hebben wij Plante System cosmetica in ons assortiment: Natuurzuivere cosmetica gesch...
meer...

Januari 2007
Cholesterolmeting in de apotheek:
Laat uw cholesterolspectrum meten in de apotheek voor ...
meer...

Home | Mandje | Bestellen | Vragen | Algemene Voorwaarden | Colofon | Privacy- en cookieverklaring | Contact | Herroepingsrecht en retouren